Yrityksille

Pieni ja aloittava yrittäjä vai isompi ja vakiintunut firma? Liikkumisen palvelut tunneista vuosiin meiltä

Ota yhteyttä

Miten voimme palvella?

Useita palveluja, joista voit valita ja paketoida sopivimmat yrityksesi tarpeisiin.

Palveleva ja asiantunteva myynti kaiken kokoisille yrityksille.

Selkeä ja reilu hinnoittelu mahdollistaa jouston yrityksesi tarpeiden mukaan.

Uudenlaisia liikkumisen palveluita myös yrityksille

Myös yritykset tarvitsevat entistä joustavampia ratkaisuja liikkumiseen ja autoilun järjestämiseen. Uskomme että auto pysyy tärkeänä osana liikkumista tulevaisuudessakin, mutta sen käyttötavat ja tarve omistaa auto ovat murroksessa. Uudet liikkumisen palvelumme antavat mahdollisuuden valita yrityksesi tilanteeseen sopivat joustavat ja monipuoliset palvelut. Palvelumme kattavat yrityksesi tarpeen minuuteista vuosiin, ja tarjoavat ratkaisuja joilla voit jopa saada autokantasi tehokkaampaan käyttöön.

Asiantunteva myynti palveluksessasi

Myyntitiimimme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri sellaiset liikkumisen palvelut, jotka vauhdittavat yritystäsi kasvuun silloin kun sitä tarvitset. Esimerkiksi silloin kun henkilökunta kasvaa, tai kun urakka vaatii uudenlaista autokantaa, tai kun haluat tarjota sinun asiakkaillesi yhteiskäyttöauton.

“Kaikki on mennyt alusta asti oikein sujuvasti. Palvelumyyjä oli myös hyvin aktiivinen auttamaan pienissäkin asioissa.”
-OP Kulku -palvelun asiakas Jukka Kuosmanen, Lumi Dental Oy

Yritysleasing, väliaikainen auto vai yhteisauto?

OP Kulku on yritysleasing mittojesi mukaan

Saat kiinteällä kuukausihinnalla sinulle sopivan auton ja siihen tarvittavat palvelut huolloista jopa autonpesuun. Sopimuksen päätyttyä palautat vain auton ilman erillisiä kustannuksia – ellet halua jatkaa sopimusta tai vaihtaa autoa toiseen. Me siis kannamme jäännösarvoriskin, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä miten auton jälleenmyyntiarvo kehittyy.

Katso lisää: op-kulku.fi

Asiakaskohtaisten ratkaisujen saaminen autoon on ollut vaativaa, mutta kaikesta on selvitty joustavasti. OP Kulun yhteyshenkilön panos on ollut kaiken kaikkiaan erinomainen. Olen voinut keskittyä ajamiseen ja omaan bisnekseen.
-Jani Asunmaa, Mapon Oy

OP Kausiauton saat kiinteään kuukausi-hintaan, ilman pitkää sitoutumista

Valitse OP Kausiauto kun tarvitset joustavan tavan autoilla. Auton voit tilata verkosta ja se toimitetaan yrityksesi ovelle, jopa seuraavana päivänä. Tilaus on voimassa niin kauan kunnes haluat sen lopettaa ja maksat vain käyttämistäsi päivistä.

Katso lisää: op-kausiauto.fi

“Aivan mahtava palvelu. Joustava sopimus ja auto tuodaan kotiovelle. Minulle paljon järkevämpi ratkaisu kuin auton omistaminen.”
– Sanna Laitinen, tapahtumayrittäjä

OP Yhteisauto pienentää autokannan kuluja vuokrakäyttöllä

OP Yhteisauto voi olla työntekijöiden käytössä työaikana ja vuokrakäytössä muina aikoina. Näin varmistuu, että autot ovat mahdollisimman tehokkaassa käytössä. Jakamista sujuvoittaa helppo varaaminen soveluksella ja se, ettei autoon tarvita erillisiä avaimia.

Katso lisää: op-yhteisauto.fi

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.